Antalya Lisesi

Belgegeçer : 0 242 247 29 79
WEB https://antalyalisesi.meb.k12.tr
Adres : Haşim İşcan Mah. Atatürk Cad. No45 07100 Muratpaşa / ANTALYA
VİZYON : Atatürkçü düşünceye sahip, bilimsel, sosyal, toplumun ve insanlığın değerlerine inanan, kültürüne bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, insan haklarına saygılı, çevresine ve ülke sorunlarına duyarlı, üretken ve Antalya Lise’li olmaktan onur duyan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bizler öğrencilerimizin bilgili, becerili ve özgüvenli olmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, başarılarıyla ve davranışlarıyla Atatürk İlke ve İnkılaplarını korumaları ve yaşatmaları için varız.
BAŞARILAR : 2012 - 2013 Eğitim Öğretim Yılı Antalya Lisesi Kız Tenis Takımı Antalya İl 1.si, Türkiye 5.si 2012 - 2013 Eğitim Öğretim Yılı Antalya Lisesi Erkek Futsal Takımı Antalya İl 1.si

Öğretim Şekli :TEKLİ
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza Şehiriçi Otobüsler ve Dolmuşlar - Antray - Nostalji Tramwayı ile ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Atatürk Caddesi üzerinde, Üçkapılar Nostalji Tramway Durağı arkasında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :